Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina, tichete sociale de Paște
03.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2809

Primăria municipiului Slatina începe o nouă campanie de oferire a tichetelor sociale pentru pensionarii cu venituri mai mici de 1.200 de lei și pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat. Este cea de-a patra acțiune demarată de Paște. Astfel, începând de astăzi, beneficiarii pot completa cereri pe parcursul lunii februarie la punctele stabilite de Direcției de Asistență Socială Slatina, pentru a primi tichetele.


A devenit deja tradiție ca, de două ori pe an, pe Paște și de Crăciun, Primăria municipiului Slatina să ofere tichete sociale pensionarilor cu venituri mici și celor cu handicap grav sau accentuat. Astăzi a demarat o nouă campanie de oferire a acestui tip de ajutor, iar cererile pot fi depuse pe tot parcursul lunii.
Reprezentanții Direcției de Asistență Socială au distribuit deja cererile, la toate punctele de lucru deschise în oraș, iar începând de astăzi, beneficiarii le poată completa. La Clubul Pensionarilor din Slatina, cei care se încadrează să primească acest tip de ajutor au primit deja formularul.
Astfel, înainte de Paște, beneficiarii vor primi prin poștă câte 10 tichete, în valoare totală de 100 de lei. Cu ajutorul acestora ei pot cumpăra alimente, produse de igienă și îngrijire corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE