Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Blocurile din Slatina, reabilitate în patru ani
13.10.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 625

Primăria Slatina va aloca fonduri din bugetul local în etape, în următorii patru ani, pentru a reabilita termic toate blocurile din oraș. Anul acesta vor fi alocați trei milioane de lei pentru astfel de investiții, iar restul banilor necesari vor fi plătiți prin intermediul unui acord-cadru de reabilitare, care se va derula în următorii ani.


Toate aceste precizări au fost făcute după ce, în presa centrală, au apărut informații potrivit cărora municipalitatea slătineană ar fi alocat pentru reabilitare fonduri mai mari decât bugetul de anul acesta.
Comunicat de presă Primăria Slatina:
„Acest obiectiv are repartizată prin bugetul aprobat pentru anul 2019 suma de trei milioane (3.000.000) lei, reprezentând credite bugetare, și suma de trei sute milioane (300.000.000) lei, reprezentând credite de angajament, acesta fiind un obiectiv multianual. „Sprijinirea eficienței energetice a gestionării inteligente a energiei de la blocurile de locuit din municipiul Slatina” este un obiectiv de investiții a cărui procedură de licitație se află în prezent în desfășurare, urmând ca la finalizarea acesteia să se încheie un acord-cadru de lucrări multianual cu o durată de 4 ani”, a transmis Primăria Slatina.
O primă etapă din acești 4 ani, respectiv suma de trei milioane lei a fost repartizată ca și credit bugetar pentru anul 2019, urmând ca diferența să fie alocată în următorii ani.
„Astfel, UAT municipiul Slatina s-a încadrat în limitele bugetului local de venituri cu repartizarea sumei de trei milioane lei reprezentând credite bugetare pentru obiectivul de investiții mai sus menționat, sumă care reprezintă un procent foarte mic din totalul veniturilor pentru anul 2019, respectiv suma de 164.657.000 lei, la care se adaugă un excedent de 68.141.000 lei și nicidecum o depășire a acestora”, au explicat reprezentanții Primăriei Slatina.
Municipalitatea a mai precizat că proiectul de buget local a respectat toate prevederile legale în vigoare, fiind de asemenea avizat legal de Instituția Prefectului – Județul Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE