Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noul parc, kilometrul 0 al distracției
02.09.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1229

Parcul Tineretului a atras mii de oameni weekendul trecut. Slătineni, dar și vizitatori veniți din țară, s-au distrat de minune în cel mai mare și modern loc de agrement din oraș.


„Minunat”, „fantastic”, „parcă suntem în altă țară”. Atât de mare a fost încântarea și bucuria miilor de vizitatori ai noului parc din Slatina. Un Street Food Festival reușit, o atmosferă plăcută și relaxantă și oameni fericiți. Toate acestea au transformat zona în care până mai ieri zăcea sub ruine o fostă unitate militară, în cel mai atractiv loc de petrecere a timpului liber.
Alături de slătineni s-a aflat și primarul Emil Moț. A venit împreună cu familia și câțiva prieteni, iar cel mai tare s-a distrat David, fiul să cel mare, care a fost atât de bucuros, încât a vrut să vorbească și la microfonul Olt Tv.
Impresionat de atmosfera din parc, edilul a apreciat atitudinea slătinenilor, care s-au comportat exemplar. Nu au lăsat mizerie în urmă, dovedind că le pasă și au grijă de orașul lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019