Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un campus școlar european la Slatina
17.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 588

Un centru modern pentru activitățile afterschool, o sală de sport nouă și un spațiu de joacă generos. Toate acestea vor completa, în câțiva ani, facilitățile de care dispune cea mai mare școală din Slatina, Colegiul „Ion Minulescu”. Municipalitatea va aloca fondurile necesare acestor investiții, în timp ce conducerea școlii va organiza licitațiile și va urmări lucrările.


O școală modernă nu este numai un loc în care copiii stau în bănci și acumulează cunoștințe noi. Este un campus prietenos, care le oferă elevilor posibilități de relaxare, iar părinților le întărește convingerea că cei mici beneficiază de tot ce e mai bun în materie de educație. Cu aceste idei au pornit reprezentanții Primăriei Slatina și cei ai Colegiului „Ion Minulescu”, atunci când au stabilit o strategie de extindere a școlii. Pentru că mulți copii de clasele primare își petrec și după-amiezile la școală, ei au nevoie de spații potrivite, atât pentru teme cât și pentru odihnă.
O mai mare importanță va fi acordată și timpului petrecut de cei mici în aer liber, fie că vorbim de pauzele dintre orele de curs, fie despre activitățile de la afterschool.
Următoarea pe lista de investiții este o sală de sport nouă. Colegiul are peste 1.900 de elevi, iar în timpul iernii, actuala sală este împărțită chiar și între trei clase, spațiul fiind insuficient.
Banii necesari extinderii și dotării Colegiului „Minulescu” vor fi alocați de Primăria Slatina, în funcție de fondurile disponibile în următorii ani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE