Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investițiile prin PNDL, în impas
25.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 176

Programul Național de Dezvoltare Locală rămâne fără finanțare în a doua parte a anului și va fi nevoie de o rectificare bugetară Pentru ca investițiile să continue. Anunțul a fost făcut de senatorul Paul Stănescu, care a explicat că suma alocată la începutul anului pentru acest program a fost mică.


În Olt sunt în derulare aproximativ 190 de proiecte de investiții, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapele 1 și 2. Dintre acestea, 87 sunt pentru reabilitarea de drumuri, 40 pentru școli și grădinițe, 53 pentru rețele de alimentare cu apă și 10 pentru investiții în domeniul sănătății. Toate acestea riscă să se blocheze, pentru că banii alocați la începutul anului pentru finanțarea obiectivelor din PNDL au fost insuficienți.
Până la o viitoare rectificare de buget, primăriile ar trebui notificate și constructorii anunțați că nu mai sunt bani destui pentru decontări, a explicat președintele PSD Olt.
Programul Național de Dezvoltare Locală este gestionat de Ministerul Dezvoltării și oferă finanțare integrală pentru proiectele depuse de primării și consilii județene.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019