Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investițiile prin PNDL, în impas
25.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 200

Programul Național de Dezvoltare Locală rămâne fără finanțare în a doua parte a anului și va fi nevoie de o rectificare bugetară Pentru ca investițiile să continue. Anunțul a fost făcut de senatorul Paul Stănescu, care a explicat că suma alocată la începutul anului pentru acest program a fost mică.


În Olt sunt în derulare aproximativ 190 de proiecte de investiții, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapele 1 și 2. Dintre acestea, 87 sunt pentru reabilitarea de drumuri, 40 pentru școli și grădinițe, 53 pentru rețele de alimentare cu apă și 10 pentru investiții în domeniul sănătății. Toate acestea riscă să se blocheze, pentru că banii alocați la începutul anului pentru finanțarea obiectivelor din PNDL au fost insuficienți.
Până la o viitoare rectificare de buget, primăriile ar trebui notificate și constructorii anunțați că nu mai sunt bani destui pentru decontări, a explicat președintele PSD Olt.
Programul Național de Dezvoltare Locală este gestionat de Ministerul Dezvoltării și oferă finanțare integrală pentru proiectele depuse de primării și consilii județene.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE