Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sală de sport și teren sintetic cu nocturnă
19.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 490

Amânată din cauza devierilor de conducte descoperite pe amplasament, construcția sălii de sport de la Școala Vlaicu Vodă, din Slatina a început, în sfârșit. Investiția prevede și amenajarea unui teren de sport cu suprafață de joc sintetică, tribune și nocturnă. Lucrarea ar trebui să se finalizeze într-un an.


Orele de sport efectuate în sălile de clasă vor fi o amintire, în următorul an școlar, pentru elevii de la Școala Gimnazială Vlaicu Vodă, din Slatina. A început construcția sălii de sport, investiție finanțată de Primăria Slatina și întârziată din cauza unor rețele de utilități care traversau zona respectivă.
Potrivit angajamentului pe care și l-a luat constructorul, lucrările ar trebui să se încheie într-un an.
Pentru conducerea unității de învățământ, sala de sport este o investiție mult așteptată, atât de copii cât și de profesorii de sport.
Sala de sport va avea și un teren în aer liber, dar și tribune, astfel că activitățile desfășurate în incinta complexului vor fi mult diversificate.
La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă“ din Slatina învață 450 de elevi, care fac orele de educație fizică în clasă, atunci când e vreme rea, pentru că nu au sală de sport. Ridicarea noului imobil, cu tot cu dotări, va costa 2,2 milioane de lei. Investiția va fi suportată în totalitate din bugetul local al Slatinei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019