Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sală de sport și teren sintetic cu nocturnă
19.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 541

Amânată din cauza devierilor de conducte descoperite pe amplasament, construcția sălii de sport de la Școala Vlaicu Vodă, din Slatina a început, în sfârșit. Investiția prevede și amenajarea unui teren de sport cu suprafață de joc sintetică, tribune și nocturnă. Lucrarea ar trebui să se finalizeze într-un an.


Orele de sport efectuate în sălile de clasă vor fi o amintire, în următorul an școlar, pentru elevii de la Școala Gimnazială Vlaicu Vodă, din Slatina. A început construcția sălii de sport, investiție finanțată de Primăria Slatina și întârziată din cauza unor rețele de utilități care traversau zona respectivă.
Potrivit angajamentului pe care și l-a luat constructorul, lucrările ar trebui să se încheie într-un an.
Pentru conducerea unității de învățământ, sala de sport este o investiție mult așteptată, atât de copii cât și de profesorii de sport.
Sala de sport va avea și un teren în aer liber, dar și tribune, astfel că activitățile desfășurate în incinta complexului vor fi mult diversificate.
La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă“ din Slatina învață 450 de elevi, care fac orele de educație fizică în clasă, atunci când e vreme rea, pentru că nu au sală de sport. Ridicarea noului imobil, cu tot cu dotări, va costa 2,2 milioane de lei. Investiția va fi suportată în totalitate din bugetul local al Slatinei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020