Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lucrări de asfaltare sub lupa autorităților
18.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 157

Direcția Administrarea Străzilor Slatina monitorizează lucrările de asfaltare de pe Aleea Muncii, după ce municipalitatea a decis că se impune refacerea unor zone. Constructorul e nevoit să respecte indicațiile autorităților și toate angajamentele din contract și să reasfalteze porțiuni de trotuare.


Se lucrează încă la asfaltarea trotuarelor și aleilor dintre blocuri, pe Aleea Muncii. În urma vizitei în teren a reprezentanților Primăriei Slatina, constructorii au fost nevoiți să reasfalteze anumite porțiuni,
iar acum se fac verificări periodice pe șantier.
Reprezentanții municipalității au identificat probleme și la asfaltarea zonelor din jurul copacilor. Muncitorii au avut de tăiat din asfalt, astfel încât aspectul trotuarului să fie unul plăcut, iar spațiul rămas în jurul arborilor să fie mai generos. De asemenea, multe porțiuni de trotuar au fost sau vor fi refăcute după că specialiștii primăriei au constatat că nu au pantă de scurgere, iar asfaltul acoperise și bordurile
Pe Aleea Muncii, constructorul are de asfaltat 4.000 de metri de spațiu pietonal, cu tot cu aleile dintre blocuri, iar lucrările sunt atent monitorizate de autorități.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019