Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Tratamente fitosanitare în tot orașul
14.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 149

Au început tratamentele fitosanitare pentru arborii și arbuștii de pe domeniul public al Slatinei. Echipele firmei care prestează aceste servicii au pornit aseară, după ora 21.00, cu echipamente și utilaje în toate zonele orașului. Acțiunea va continua și astăzi, iar de săptămâna viitoare începe dezinsecția.


Direcția Administrarea Patrimoniului Slatina a dat startul acțiunilor de combatere a bolilor și dăunătorilor la copacii de pe străzi, din parcuri, dar și din Pădurea Strehareți. Aseară, echipele de lucrători ale unei firme specializate în astfel de tratamente și-au pregătit utilajele și au luat orașul la rând. Un reprezentant al autorităților a mers pe urmele lor, să monitorizeze întreaga acțiune.
Și astăzi, dar și săptămâna viitoare echipele vor fi din nou în teren, pentru a continua tratamentele și acțiunile de dezinsecție.
Și asociațiile de proprietari ar trebuie să întreprindă acțiuni de dezinsecție și deratizare în această perioadă, în scările de bloc, dar și la subsoluri. Numai în acest mod acțiunile de dezinsecție vor avea efect maxim.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE