Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Tratamente fitosanitare în tot orașul
14.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 128

Au început tratamentele fitosanitare pentru arborii și arbuștii de pe domeniul public al Slatinei. Echipele firmei care prestează aceste servicii au pornit aseară, după ora 21.00, cu echipamente și utilaje în toate zonele orașului. Acțiunea va continua și astăzi, iar de săptămâna viitoare începe dezinsecția.


Direcția Administrarea Patrimoniului Slatina a dat startul acțiunilor de combatere a bolilor și dăunătorilor la copacii de pe străzi, din parcuri, dar și din Pădurea Strehareți. Aseară, echipele de lucrători ale unei firme specializate în astfel de tratamente și-au pregătit utilajele și au luat orașul la rând. Un reprezentant al autorităților a mers pe urmele lor, să monitorizeze întreaga acțiune.
Și astăzi, dar și săptămâna viitoare echipele vor fi din nou în teren, pentru a continua tratamentele și acțiunile de dezinsecție.
Și asociațiile de proprietari ar trebuie să întreprindă acțiuni de dezinsecție și deratizare în această perioadă, în scările de bloc, dar și la subsoluri. Numai în acest mod acțiunile de dezinsecție vor avea efect maxim.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019