Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investițiile continuă la Spitalul Slatina
14.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 169

Noi proiecte pentru modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Slatina sunt în desfășurare. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a anunțat că și anul acesta vor avea loc investiții masive la cea mai mare unitate medicală din județ. Vor fi făcute, atât dotări cu aparatură medicală performantă, dar vor fi reabilitate și secții și etaje întregi ale spitalulului din Slatina.


Prezent la „Zilele Medicale Slătinene“, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a anunț că Spitalul Județean de Urgență Slatina este o prioritate, în mandatul său. Anul acesta, Consiliul Județean a alocat peste 200 de miliarde de lei vechi, pentru Spitalul Slatina. Investițiile, modernizarea și extinderea vor continua, spune președintele Marius Oprescu.
Alte trei noi investiții urmează să înceapă în perioada aceasta. Vor fi modernizate etaje întregi, dar și secții ale spitalului, care nu mai fuseseră renovate de ani buni. Printre acestea se află și Secția de Pneumoftiziologie de la Scornicești.
Investițiile vor continua și în anii următori, spune reprezentantul Consiliului Județean, până când Spitalul Slatina va fi complet modernizat și dotat cu toată aparatura necesară.
UPU este prima secţie care a intrat în extindere şi modernizare. Cinci ani au trecut de atunci, iar investiţiile în dotarea cu echipamente medicale continuă. Numai anul trecut, aproape 9 milioane de lei s-au investit în echipamente medicale de înaltă tehnologie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE