Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investițiile continuă la Spitalul Slatina
14.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 141

Noi proiecte pentru modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Slatina sunt în desfășurare. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a anunțat că și anul acesta vor avea loc investiții masive la cea mai mare unitate medicală din județ. Vor fi făcute, atât dotări cu aparatură medicală performantă, dar vor fi reabilitate și secții și etaje întregi ale spitalulului din Slatina.


Prezent la „Zilele Medicale Slătinene“, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a anunț că Spitalul Județean de Urgență Slatina este o prioritate, în mandatul său. Anul acesta, Consiliul Județean a alocat peste 200 de miliarde de lei vechi, pentru Spitalul Slatina. Investițiile, modernizarea și extinderea vor continua, spune președintele Marius Oprescu.
Alte trei noi investiții urmează să înceapă în perioada aceasta. Vor fi modernizate etaje întregi, dar și secții ale spitalului, care nu mai fuseseră renovate de ani buni. Printre acestea se află și Secția de Pneumoftiziologie de la Scornicești.
Investițiile vor continua și în anii următori, spune reprezentantul Consiliului Județean, până când Spitalul Slatina va fi complet modernizat și dotat cu toată aparatura necesară.
UPU este prima secţie care a intrat în extindere şi modernizare. Cinci ani au trecut de atunci, iar investiţiile în dotarea cu echipamente medicale continuă. Numai anul trecut, aproape 9 milioane de lei s-au investit în echipamente medicale de înaltă tehnologie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019