Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, cu buget insuficient
12.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 271

Problemele financiare pe care le întâmpină toate municipiile din județ se regăsesc și la Primăria Slatina. Din cauza bugetului prea mic alocat de Guvern anul acesta, municipalitatea va reduce cheltuielile pentru anumite capitole.


Mai mulți primari de municipii din țară se plâng că au primit prea puțini bani de la Guvern și nu vor avea cu ce să acopere cheltuielile de funcționare. Reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România au anunțat chiar că vor merge la Guvern, pentru a se întâlni cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, să găsească soluţii pentru ieşirea din riscul de faliment al administraţiei publice locale. Și la Slatina bugetul alocat pentru acest an este mult mai mic decât estimările municipalității. Primarul Emil Moț a anunțat încă de la aprobarea bugetului că sumele alocate municipiul reședință de județ nu sunt suficiente pentru buna funcționare a administrației locale.
Salubritatea, spațiile verzi, sportul și cultura sunt principalele capitole afectate.
Edilul a precizat că, deocamdată, nu sunt probleme legate de plata salariilor angajaților din administrația locală.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019