Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ambulatoriul din Caracal, complet modernizat
12.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 111

Policlinica Spitalului Municipal Caracal va fi modernizată în totalitate, printr-un proiect cu fonduri europene, derulat prin intermediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. Investiția depășește 10 milioane de lei, durata de execuție a lucrărilor este de 3 ani.


Spitalul Caracal va avea un ambulatoriu modern, dotat cu echipamente performante. Primăria Caracal a semnat un contract de finanțare pe fonduri europene, care presupune reabilitarea totală a policlinicii.

„În funcţie de specific, fiecare cabinet va fi dotat cu aparatură medicală. În afară de tomograf, vor mai fi achiziţionate şi alte aparate medicale, precum ecografe, angiografe. Vom avea mobilier specific şi vor fi schimbate reţelele de apă şi electricitate. Vom lansa procedura pentru serviciile de proiectare, care durează şase luni, apoi urmează licitaţia. Termenul de execuţie este de 36 de luni”, a precizat primarul din Caracal, Liviu Radu.
Valoarea proiectului este de 10.300.000 lei, din care 85% fonduri europene, 13 % de la bugetul de stat, iar 2% din bugetul local.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE