Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ambulatoriul din Caracal, complet modernizat
12.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 88

Policlinica Spitalului Municipal Caracal va fi modernizată în totalitate, printr-un proiect cu fonduri europene, derulat prin intermediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. Investiția depășește 10 milioane de lei, durata de execuție a lucrărilor este de 3 ani.


Spitalul Caracal va avea un ambulatoriu modern, dotat cu echipamente performante. Primăria Caracal a semnat un contract de finanțare pe fonduri europene, care presupune reabilitarea totală a policlinicii.

„În funcţie de specific, fiecare cabinet va fi dotat cu aparatură medicală. În afară de tomograf, vor mai fi achiziţionate şi alte aparate medicale, precum ecografe, angiografe. Vom avea mobilier specific şi vor fi schimbate reţelele de apă şi electricitate. Vom lansa procedura pentru serviciile de proiectare, care durează şase luni, apoi urmează licitaţia. Termenul de execuţie este de 36 de luni”, a precizat primarul din Caracal, Liviu Radu.
Valoarea proiectului este de 10.300.000 lei, din care 85% fonduri europene, 13 % de la bugetul de stat, iar 2% din bugetul local.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019