Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătirile pentru alegeri, în videoconferință
23.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 93

Prefectul de Olt, Silviu Neacșu împreună cu reprezentanții Poliției, Pompierilor, Jandarmeriei și altor instituții implicate în procesul electoral au participat, astăzi, la o videoconferință cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, privind organizarea alegerilor de duminică. Au fost prezentate detaliilegate de organizare, dar și măsurile care trebuie luate în ziua alegerilor, pentru ca totul să se desfășoare fără incidente.


Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a susținut, astăzi, o videoconferință cu toții prefecții județelor și reprezentanții instituțiilor implicate în procesul de votare. La Slatina, prefectul Silviu Neacșu i-a convocat pe cei responsabili la sediul Prefecturii Olt, unde au participat la ședința privind organizarea alegerilor de duminică. Ministrul, Carmen Dan a transmis un mesaj tuturor participanților la vot.
La nivelul județului Olt, pregătirile sunt pe final. 5.000 de oameni sun implicați în procesul electoral de duminică, pentru ca votul să se desfășoare în bune condiții.
Cei care au cărțile de identitate expirate le pot schimba în aceste zile, pentru a putea participa la vot. Direcția de Evidență a Persoanelor și Biroul Județean de Administrare a Bazelor de Date au program special, atât sâmbătă, cât și duminică.
Prefectul anunță că totul va fi organizat în așa fel încât să nu se mai creeze aglomerație în noaptea alegerilor, la predarea buletinelor de vot. Reprezentanții secțiilor de votare din fiecare localitate vor preda buletinele la orele stabilite.
După ce vor fi predate la sediul Prefecturii Olt, buletinele de vot vor fi duse către cele patru judecătorii din județ, respectiv, Slatina, Balș, Caracal și Corabia. Pentru acest lucru, Prefectura a închiriat deja mașini, iar transportul va fi asigurat de polițiști și jandarmi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019