Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcurile din Slatina, irigate inteligent
23.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 263

Parcurile din Slatina sunt irigate cu sisteme moderne, ce folosesc o tehnică avansată. Pornesc automat, seara și dimineața, și se opresc după ce zona a fost fost irigată suficient. În acest fel, nu mai este nevoie de echipe de muncitori, care să treacă pe la fiecare parc în parte, întrucât sistemul este program să funcționeze singur.


Se lucrează intens la montarea noilor sisteme de irigații în mai multe zone din municipiul Slatina, anunță angajații firmei de spații verzi a Primăriei Slatina. Astfel, iarba și florile sunt îngrijite modern, fără furtune și echipe de muncitori care trebuie să facă acest lucru zilnic. Sistemul pornește și se oprește singur, la orele la care este programat.
Noua tehnologie este avansată și înlocuiește practic munca mai multor persoane. Înainte, angajații Dezvoltare Urbană treceau pe la fiecare parc în parte să ude iarba și florile. Acum, ei se ocupă de alte activități, în timp ce parcurile sunt irigate modern.
Noua tehnică de irigații a fost introdusă în mai mult de jumătate din suprafețele ocupate cu spații verzi din Slatina. Până la finalul anului, sistemul va fi extins în tot orașul.
Lucrarările privind introducerea noului sistem de irigații sunt realizate printr-un proiect derulat și finanțat de Primăria Municipiului Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019