Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcurile din Slatina, irigate inteligent
23.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 251

Parcurile din Slatina sunt irigate cu sisteme moderne, ce folosesc o tehnică avansată. Pornesc automat, seara și dimineața, și se opresc după ce zona a fost fost irigată suficient. În acest fel, nu mai este nevoie de echipe de muncitori, care să treacă pe la fiecare parc în parte, întrucât sistemul este program să funcționeze singur.


Se lucrează intens la montarea noilor sisteme de irigații în mai multe zone din municipiul Slatina, anunță angajații firmei de spații verzi a Primăriei Slatina. Astfel, iarba și florile sunt îngrijite modern, fără furtune și echipe de muncitori care trebuie să facă acest lucru zilnic. Sistemul pornește și se oprește singur, la orele la care este programat.
Noua tehnologie este avansată și înlocuiește practic munca mai multor persoane. Înainte, angajații Dezvoltare Urbană treceau pe la fiecare parc în parte să ude iarba și florile. Acum, ei se ocupă de alte activități, în timp ce parcurile sunt irigate modern.
Noua tehnică de irigații a fost introdusă în mai mult de jumătate din suprafețele ocupate cu spații verzi din Slatina. Până la finalul anului, sistemul va fi extins în tot orașul.
Lucrarările privind introducerea noului sistem de irigații sunt realizate printr-un proiect derulat și finanțat de Primăria Municipiului Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019