Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mobilizare pe șantierul drumului expres
23.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 600

Se lucrează pe șantierul Drumului Expres Craiova-Slatina- Pitești, au anunțat astăzi oficialii Companiei de Drumuri. Se decopertează traseul șoselei și se amenajează drumurile tehnologice, fiind mobilizate 15 utilaje pentru continuarea lucrărilor.


Continuă lucrările pe primul tronson al drumului expres care va lega Craiova pe Pitești, prin Slatina. După ce ieri a fost deschis oficial șantierul, astăzi s-a trecut la pregătirea terenului alocat șoselei.
„Muncitorii și utilajele constructorului italian Tirrena Scavi continuă lucrările începute ieri pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Pitești. În acest moment 15 utilaje acționează pentru decopertarea traseului și amenajarea drumurilor tehnologice destinate accesului în șantier”, anunță, într-un comunicat de presă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Lucrările au demarat la granița dintre județele Olt și Dolj. În perioada următoare, un alt șantier urmează să se deschidă în apropiere de Balș și altul la Slatina. Constructorul tronsonului 2 al șoselei a anunțat Compania de drumuri că vrea să termine până la sfârșitul anului tronsoanele care vor ocoli cele 2 orașe aglomerate.
Până când va fi amenajat în totalitate drumul expres, cele două tronsoane ocolitoare vor fi conectate la drumul național, astfel încât să poată prelua în cel mai scurt timp traficul și să degajeze orașele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019