Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mobilizare pe șantierul drumului expres
23.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 605

Se lucrează pe șantierul Drumului Expres Craiova-Slatina- Pitești, au anunțat astăzi oficialii Companiei de Drumuri. Se decopertează traseul șoselei și se amenajează drumurile tehnologice, fiind mobilizate 15 utilaje pentru continuarea lucrărilor.


Continuă lucrările pe primul tronson al drumului expres care va lega Craiova pe Pitești, prin Slatina. După ce ieri a fost deschis oficial șantierul, astăzi s-a trecut la pregătirea terenului alocat șoselei.
„Muncitorii și utilajele constructorului italian Tirrena Scavi continuă lucrările începute ieri pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Pitești. În acest moment 15 utilaje acționează pentru decopertarea traseului și amenajarea drumurilor tehnologice destinate accesului în șantier”, anunță, într-un comunicat de presă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Lucrările au demarat la granița dintre județele Olt și Dolj. În perioada următoare, un alt șantier urmează să se deschidă în apropiere de Balș și altul la Slatina. Constructorul tronsonului 2 al șoselei a anunțat Compania de drumuri că vrea să termine până la sfârșitul anului tronsoanele care vor ocoli cele 2 orașe aglomerate.
Până când va fi amenajat în totalitate drumul expres, cele două tronsoane ocolitoare vor fi conectate la drumul național, astfel încât să poată prelua în cel mai scurt timp traficul și să degajeze orașele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019