Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: noua grădiniță prinde contur
22.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 428

Primăria Slatina a finalizat studiul de fezabilitate pentru creșa și grădinița care vor fi construite pe terenul fostei unități militare. Clădirea cu etaj va avea trei grupe de creșă și trei de grădiniță, un loc de joacă și spații verzi. Lucrarea va fi scoasă la licitație în perioada următoare.


Autoritățile din Slatina au demarat proiectul de construcție a grădiniței noi, ce va fi ridicată pe terenul fostei unități militare. Prima etapă a investiției, studiul de fezabilitate, este gata, a anunțat primarul Slatinei, Emil Moț.
27 de copii de creșă și încă 60 de preșcolari vor fi îngrijiți și educați în noua instituție de învățământ. Imobilul va găzdui la parter trei grupe de creșă, iar la etaj trei grupe de grădiniță. Accesul se va face din strada Tunari, clădirea fiind construită chiar lângă cea a comisariatului militar. Cele 87 de locuri la creșă și grădiniță ar trebui să rezolve, în mare parte, cerințele părinților din Slatina.
Potrivit studiului de fezabilitate, noua grădiniță va avea un loc de joacă, dar și spații verzi generoase.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019