Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: noua grădiniță prinde contur
22.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 401

Primăria Slatina a finalizat studiul de fezabilitate pentru creșa și grădinița care vor fi construite pe terenul fostei unități militare. Clădirea cu etaj va avea trei grupe de creșă și trei de grădiniță, un loc de joacă și spații verzi. Lucrarea va fi scoasă la licitație în perioada următoare.


Autoritățile din Slatina au demarat proiectul de construcție a grădiniței noi, ce va fi ridicată pe terenul fostei unități militare. Prima etapă a investiției, studiul de fezabilitate, este gata, a anunțat primarul Slatinei, Emil Moț.
27 de copii de creșă și încă 60 de preșcolari vor fi îngrijiți și educați în noua instituție de învățământ. Imobilul va găzdui la parter trei grupe de creșă, iar la etaj trei grupe de grădiniță. Accesul se va face din strada Tunari, clădirea fiind construită chiar lângă cea a comisariatului militar. Cele 87 de locuri la creșă și grădiniță ar trebui să rezolve, în mare parte, cerințele părinților din Slatina.
Potrivit studiului de fezabilitate, noua grădiniță va avea un loc de joacă, dar și spații verzi generoase.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019