Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Instruire înainte de alegeri
22.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

A fost ședință pentru instruirea președinților și a locțiitorilor secțiilor de votare din județul Olt, organizată pentru alegerile europarlamentare și a referendumului național din data de 26 mai. Deși familiarizați cu regulile și materialele care le-au fost prezentate, participanții au spus că aceste întâlniri sunt necesare înaintea alegerilor.


Reprezentanții tuturor secțiilor de votare din județ au participat astăzi la o ședință de instruire pentru desfășurarea în bune condiții a alegerilor din duminica aceasta. Întâlnirea organizată de Biroul Electoral Județean a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Slatina.
Reprezentanții Biroului Electoral Județean au explicat cum se va desfășura procesul de votare în fiecare secție.
Președinții și locțiitorii de secții de votare din Olt, desemnați pentru alegerile europarlamentare și referendumul național, au spus că aceste ședințe sunt extrem de utile, chiar dacă sunt familiarizați cu procedurile.
La nivelul județului Olt sunt 380 de secții de votare, care vor fi deschise duminica aceasta, între orele 07.00 și 21.00.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019