Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fac loc centurii ocolitoare a Slatinei
21.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1971

Primăria Slatina, cu ajutorul parlamentarilor de Olt, eliberează terenul pentru construcția drumului de legătură dintre zonele industriale ale orașului. O parte din suprafața traversată de șosea este în proprietatea statului și e nevoie de o inițiativă legislativă pentru preluarea ei. În paralel, municipalitatea pregătește licitația pentru deschiderea șantierului.


Autoritățile din Slatina și parlamentarii județului lucrează împreună la un mare proiect de infrastructură. O șosea de 6 kilometri, care pornește de la ieșirea din Slatina, de lângă uzina Alro și ajunge, traversând drumul dinspre Recea, în zona fabricii de anvelope de pe strada Drăgănești. Primăria Slatina a realizat documentația premergătoare pentru această lucrare, iar în prezent pregătește licitația în vederea desemnării proiectantului și constructorului.
Centura ocolitoare trece peste o parte din terenul Hergheliei Slatina, iar pentru a prelua suprafața respectivă, e nevoie de o lege în acest sens. Primele etape au fost deja parcurse.
În același proiect vor fi amenajate și 3 parcări pentru camioane, astfel încât străzile Cireașov, Artileriei și Drăgănești să fie eliberate de mașinile de mare tonaj care restricționează traficul. Noua șosea de centură va fi legată și de Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești, care trece prin apropiere de comuna Milcov. Investiția este estimată la 72 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020