Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul, județ pilot pentru racordarea la gaze
20.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 889

Consiliul Județean Olt a organizat astăzi o ședință tehnică de lucru susținută de compania Transgaz și reprezentanții primăriilor din județul Olt. Scopul este cel de oferire de informații exacte către toți primarii interesați să își racordeze localitățile la rețeaua de gaze.


Cu o rețea de transport de gaze naturale care traversează județul, Oltul este unul dintre județele care s-ar putea racorda integral la rețeaua de gaze. Primăriile din mai multe localități au în derulare proiecte în acest sens. De aceea, reprezentanții Consiliului Județean și-au propus să invite oficialii companiei de transport a rețelei de gaze la discuții în județ. Astăzi a avut loc prima întâlnire de lucru pe această temă. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a asigurat primarii județului de toată susținerea în realizarea proiectelor de racordare, modernizare sau extindere la rețeaua națională de gaze naturale.
„Am inițiat această întâlnire, fiind un domeniu prioritar de investiții pentru fiecare localitate, pentru ca toți cei interesați să primească informații esențiale, concrete, direct de la echipa de conducere a TRANSGAZ, dar mai ales pentru a-i asigura de sprijinul instituției noastre în susținerea demersurilor privind acest obiectiv de investiții” – a declarat Marius Oprescu.
Ion Sterian - Director General Transgaz, Mihai Leacu – Director Proiectare Cercetare și Ion Tătaru – Director Departamentul Dezvoltare au prezentat posibilitățile de racordare a tuturor localităților din județul Olt la sistemul național de transport gaze.
”A fost o întâlnire strict tehnică. Transgaz are, în județul Olt, o rețea de transport bine dezvoltată, ce poate conferi județului Olt posibilitatea de a fi primul județ din țară în care toate localitățile să fie racordate la sistemul național de transport gaze, care, într-un termen de implementare rezonabil, să ducă la dezvoltarea durabilă a localităților, a județului, aducând un beneficiu major atât mediului afaceri, cât și populației„- a declarat Ion Sterian.
La întâlnire au luat parte reprezentanți ai tuturor localităților din județ, dar și senatorul Paul Stănescu, prefectul Silviu Neacșu și vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020