Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campanie electorală fără incidente
20.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 83

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare se desfășoară fără incidente în județul Olt. Biroul Electoral Județean a înregistrat numai câteva sesizări legate de afișajul electoral, sesizări care au fost soluționate. Buletinele de vot aferente județului au fost ridicate și vor ajunge sâmbătă în secțiile de votare.


Deși suntem în plină campanie electorală, afișele și acțiunile de promovare sunt neașteptat de puține. Legislația s-a schimbat și permite postarea unui singur afiș pentru fiecare formațiune politică, în locurile special amenajate. Nerespectarea acestei restricții a cauzat singurele sesizări de până acum înregistrate la Biroul Electoral Județean.
În Olt vor fi deschise 380 de secții de votare și sunt așteptați la urne peste 376.000 de alegători. Buletinele și ștampilele vor ajunge în secții cu o zi înaintea votului.
Duminică aceasta, pe 26 mai, persoanele cu drept de vot sunt așteptate să își aleagă reprezentanții în Parlamentul European. Urnele se deschid la ora 7,00 și se închid la ora 21.00.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019