Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campanie electorală fără incidente
20.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 86

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare se desfășoară fără incidente în județul Olt. Biroul Electoral Județean a înregistrat numai câteva sesizări legate de afișajul electoral, sesizări care au fost soluționate. Buletinele de vot aferente județului au fost ridicate și vor ajunge sâmbătă în secțiile de votare.


Deși suntem în plină campanie electorală, afișele și acțiunile de promovare sunt neașteptat de puține. Legislația s-a schimbat și permite postarea unui singur afiș pentru fiecare formațiune politică, în locurile special amenajate. Nerespectarea acestei restricții a cauzat singurele sesizări de până acum înregistrate la Biroul Electoral Județean.
În Olt vor fi deschise 380 de secții de votare și sunt așteptați la urne peste 376.000 de alegători. Buletinele și ștampilele vor ajunge în secții cu o zi înaintea votului.
Duminică aceasta, pe 26 mai, persoanele cu drept de vot sunt așteptate să își aleagă reprezentanții în Parlamentul European. Urnele se deschid la ora 7,00 și se închid la ora 21.00.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019