Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe anveloparea blocurilor la Scornicești
18.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 288

Zece blocuri din orașul Scornicești vor intra în reabilitare, în perioada următoare. Primăria a reușit să demareze un proiect pe fonduri europene, prin care aceste imobile, care au fost construite la Revoluție, vor avea o nouă față. În prezent, arată deplorabil și plouă în ele, spune edilul din Scornicești.


Noi investiții vor fi făcute în orașul Scornicești. Primarul Ion Prioteasa a început un proiect amplu, prin care mai multe blocuri vor intra în reabilitare.
Cea mai mare parte din bani vor veni din fonduri europene. Consiliul Local va contribui cu o sumă, iar proprietarii cu restul.
Cele zece blocuri care vor intra în reabilitare aveau nevoie urgentă de aceste lucrări. Fațadele sunt distruse, iar în unele apartamente plouă.
După reabilitarea celor zece blocuri din Scornicești, vor urma și altele. Primarul spune că în patru ani vrea să reabiliteze cât mai multe imobile, pentru ca locuitorii orașului să aibă un confort mai bun. Tot în perioada aceasta, primăria desfășoară și alte proiecte pentru modernizarea orașului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE