Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șosea între zonele industriale din Slatina
13.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1542

Primăria Slatina vrea să facă o șosea care să lege zona industrială de pe strada Pitești de Drumul Expres. A realizat studiile preliminare, iar acum realizează documentele de proprietate pentru suprafețele de teren traversate de acest tronson. Proiectul prevede realizarea unui pasaj peste calea ferată, trei parcări și trei sensuri giratorii.


Autoritățile din Slatina vor să amenajeze un drum de legătură între zona industrială ALRO și cea de pe strada Drăgănești. Municipalitatea a finalizat studiul de fezabilitate pentru acest proiect a cărui valoare este estimată la 70 de milioane de lei. Au stabilit traseul, iar acum solicită preluarea unor suprafețe de teren ale Hergheliei Slatina, aparținând Ministerului Apelor și Pădurilor, suprafețele urmând să fie traversate de noua șosea. Drumul ar urma să pornească din DN65(E574), la ieșirea din oraș către Valea Mare, să se intersecteze cu calea ferata Bucureşti-Piteşti-Craiova, cu DJ-563 (zona Recea) şi să se termine în DJ 546 (Slatina – Brebeni).

„Prin realizarea acestui drum, se va asigura: fluidizarea traficului, siguranţa circulaţiei, îndepartarea traficului greu din zona urbană, transportul rapid şi facil al navetiştilor între zonele industriale ale municipiului Slatina, oportunitatea dezvoltării zonelor industriale şi a agenţilor economici deja existenţi, prin oferirea unei şosele necesare accesului diferitelor transporturi ce asigură aprovizionarea cu materii prime a fabricilor şi, în acelaşi timp, transportul produselor realizate de aceste”, se arată în expunerea de motive care însoțește proiectul Primăriei Slatina.

Tronsonul de drum va avea trei sensuri giratorii, la intersecțiile cu străzile Pitești, Recea și Drăgănești și trei parcări pentru mașinile de transport mărfuri, în apropiere de aceste străzi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE