Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vlădila, comuna care pune preț pe sănătate
10.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 111

În Vlădila, sănătate locuitorilor ocupă un loc foarte important. De aceea autoritățile au investit într-un centru de permanență și au atras șase medici cărora le-au oferit cele mai bune condiții de lucru. În schimb, ei asigură servicii medicale inclusiv în timpul nopții și în week-enduri, pentru locuitorii comunei și cei din zona limitrofă.


În timp ce în multe sate medicul de familie ajunge o dată pe săptămână, la Vlădila localnicii au tot timpul acces la servicii medicale. În centrul de permanență, care funcționează de anul trecut într-o clădire complet modernizată lucrează trei medici de familie și alți trei care vin să facă gărzi. Autoritățile au avut grijă ca medicilor să nu le lipsească nimic și s-au asigurat astfel că vor avea personal suficient pentru buna funcționare a cabinetelor.
Localnicii din Vlădila, dar și cei din comunele învecinate au încredere în serviciile medicale oferite în cadrul centrului, așa că adresabilitatea este mare inclusiv în week-enduri.
Primăria Vlădila asigură cheltuielile de funcționare pentru acest centru, în timp ce salariile medicilor sunt plătite de Ministerul Sănătății. În județ mai funcționează alte 9 centre de permanență.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019