Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Centru de vânzare a peștelui, la Corabia
07.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 142

Primăria Corabia vrea să înființeze un centru de primă vânzare a peștelui, care va funcționa în spațiul amenajat pentru bursa de pește. Autoritățile își propun să îi ajute astfel pe cei care pescuiesc și își vând marfa la colț de stradă, dar și pe consumatori, care se vor aproviziona dintr-un loc sigur, în care găsesc marfă variată.


Cu un spațiu amenajat și dotat astfel încât să respecte toate condițiile igienice, Primăria Corabia a solicitat Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură înființarea unui centru de primă vânzare a peștelui în oraș. Aici ar urma să fie aduși pești pescuți de pe Dunăre și Olt, dar și din acvacultură, care vor fi pregătiți pentru a fi livrați apoi, în funcție de cererea de pe piață.
În Corabia, peștele se vinde acum la limita legii, fie direct din bărcile pescarilor fie pe stradă, iar consumatorii nu pot fi siguri că au cumpărat marfă proaspătă.
Crapul, carasul, somnul, dar și știuca sunt speciile pescuite frecvent în zona de sud a județului, care vor ajunge în acest centru de primă vânzare. După ce vor primi aprobarea din partea Agenției de Pescuit, autoritățile din Corabia vor decide și modul de organizare a activității în centru.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019