Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Centru de vânzare a peștelui, la Corabia
07.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 149

Primăria Corabia vrea să înființeze un centru de primă vânzare a peștelui, care va funcționa în spațiul amenajat pentru bursa de pește. Autoritățile își propun să îi ajute astfel pe cei care pescuiesc și își vând marfa la colț de stradă, dar și pe consumatori, care se vor aproviziona dintr-un loc sigur, în care găsesc marfă variată.


Cu un spațiu amenajat și dotat astfel încât să respecte toate condițiile igienice, Primăria Corabia a solicitat Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură înființarea unui centru de primă vânzare a peștelui în oraș. Aici ar urma să fie aduși pești pescuți de pe Dunăre și Olt, dar și din acvacultură, care vor fi pregătiți pentru a fi livrați apoi, în funcție de cererea de pe piață.
În Corabia, peștele se vinde acum la limita legii, fie direct din bărcile pescarilor fie pe stradă, iar consumatorii nu pot fi siguri că au cumpărat marfă proaspătă.
Crapul, carasul, somnul, dar și știuca sunt speciile pescuite frecvent în zona de sud a județului, care vor ajunge în acest centru de primă vânzare. După ce vor primi aprobarea din partea Agenției de Pescuit, autoritățile din Corabia vor decide și modul de organizare a activității în centru.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019