Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lifturi noi în toate blocurile din Slatina
31.10.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1557

Primăria Slatina va înlocui toate lifturile vechi de la blocurile din oraș. Autoritățile vor profita de schimbarea legislației în domeniu, care permite acum ca aceste investiții să fie realizate din bugetul local. Toate ascensoarele din oraș vor fi expertizate până la sfârșitul anului, pentru ca anul viitor cele care nu mai respectă condițiile de siguranță să fie înlocuite.


Slătinenii care locuiesc în blocuri cu lift vor fi ajutați de municipalitate să înlocuiască ascensoarele vechi. O modificare a legislației permite autoritățile să suporte costurile pentru aceste investiții care în trecut ar fi trebuit realizate exclusiv pe banii proprietarilor de locuințe.
Deși noua lege prevede și o parte de cofinanțare de 10% din partea locatarilor, municipalitatea va cere acordul consiliului local pentru a suporta în totalitate cheltuielile cu înlocuirea lifturilor.
Licitația pentru achiziția noilor lifturi va fi derulată la sfârșitul anului, după ce toate ascensoarele vor fi expertizate de o firmă specializată. Și asociațiile de proprietari trebuie să dea o mână de ajutor în acest demers, explică autoritățile.
Efortul bugetar pentru înlocuirea celor 90 de lifturi de la blocurile din Slatina este de 10 milioane de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019