Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani în plus pentru PNDL
12.10.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 224

Programul Național de Dezvoltare Locală va funcționa fără probleme, dă asigurări vicepremierul Paul Stănescu, El spună că Ministerul Dezvoltării, pe care în coordonează, a solicitat și a primit banii de care e nevoie pentru decontarea tuturor facturilor pentru lucrările realizate până la sfârșitul anului.


Primăriile din Olt care au în derulare proiecte pe fonduri guvernamentale vor primi la timp banii pentru lucrările efectuate. Guvernul a aprobat recent o rectificare bugetară care vizează și Programul Național de Dezvoltare Locală, program în cadrul căruia au fost aprobate peste 200 de obiective de investiții pentru localitățile din județ.
Programul Național de Dezvoltare Locală finanțează investiții în infrastructura rutieră, în rețele de utilități, dispensare medicale, școli și grădinițe. În comuna Perieți, spre exemplu, sunt în derulare două proiecte în cadrul acestui program. Unul vizează asfaltarea drumurilor, iar celălalt construirea unor poduri peste pârâul Iminog. Primele decontări au fost făcute, iar până acum totul a funcționat fără probleme.

La nivel național, în cea de-a doua etapă a programului finanțează 9.500 de obiective de investiții, dintre care 2.500 de creșe și grădinițe, 2.000 de școli și 5.000 de alte obiective (din toate domeniile eligibile). Pentru aceste investiții sunt alocate fonduri în valoare de 30 de miliarde de lei credite de angajament.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE