Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Mc Donald’s și-a preluat terenul
09.10.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5606

Compania Mc Donald’s și-a preluat lotul din terenul fostei unități militare și a achitat valoarea concesiunii, către municipalitate. De acum, reprezentanții companiei își pot depune documentele pentru obținerea autorizațiilor. Ei vor construi un restaurant de peste 400 de metri pătrați, cu terasă și o zonă în care șoferii vor fi serviți direct la geamul mașinii.


Primăria Slatina a predat către SC Premier Restaurant România SRL, care deține franciza la restaurantele McDonald’s, terenul concesionat în incinta fostei unități militare. Este vorba despre o suprafață de 3.443 metri pătrați, pe care va fi construit un local de alimentație publică. Compania a și plătit valoarea concesiunii stabilite în contractul semnat la sfârșitul lunii trecute.
Pe terenul care începe de la intersecția Bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari va fi construit un restaurant cu terasă și loc de joacă, dar și cu facilități pentru șoferii care vor să comande mâncare direct de la volanul mașinii.
Lucrările vor începe după ce compania va obține toate autorizațiile necesare și se vor termina cel târziu în decembrie anul viitor, spun reprezentanții municipalității.
Procesul verbal de predare a terenului a fost întocmit de reprezentanții Direcției Administrarea Patrimoniului și a fost atașat la contractul de concesiune.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE