Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mobilizare pentru colectarea deșeurilor din județ
09.10.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 209

După semnarea contractului de colectare și transport al deșeurilor, firma Rosal pregătește infrastructura necesară acestei activități care vizează toate localitățile județului. Societatea a comandat peste 70 de autospeciale pentru deșeuri și 93.000 pubele care vor fi distribuite către populație. Societatea înființează o sucursală la Slatina și cinci puncte de lucru în județ.


Peste 70 de șoferi și mai mult de 120 de încărcători vor lucra în cadrul sucursalei din Olt a Rosal, firma care a câștigat contractul de colectare și transport al gunoiului din tot județul. Reprezentanții societății de salubritate au făcut demersurile necesare pentru înființarea sucursalei și sunt gata să semneze contractul de închiriere a sediului.
„Vom avea 63 de autocompactoare, cinci autocontainere cu braț pentru containere îngropate din Slatina și cele semiîngopate din Balș, două autospeciale pentru deșeuri voluminoase. În curând vom începe angajările, dar mai întâi trebuie să stabilim și să amenajăm sediul din Slatina. Estimez că săptămâna viitoare vom avea sucursala funcțională și vom putea angaja oamenii de care avem nevoie. ”, a explicat Cătălin Ioniță, directorul Rosal.
Fiecare gospodărie va primi câte o pubelă de gunoi, achiziționată tot de firma care a câștigat contractul de colectare și transport. În total, 93.000 de astfel de containere de mici dimensiuni au fost deja comandate și vor ajunge în județ în două săptămâni. Firma de salubritate va deschide și cinci puncte de lucru, în localitățile în care sunt amplasate stațiile de transfer.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE