Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene
16.09.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1541

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.


Peste 100 de kilometri de drum județean vor fi reabilitați în următorii ani pe fonduri europene, potrivit strategiei pentru modernizarea infrastructurii rutiere stabilite de Consiliul Județean. Pe Programul Operațional Regional a fost semnat deja contractul de finanțare în valoare de aproape 30 de milioane de euro. A urmat pregătirea documentației în vederea stabilirii proiectantului, apoi licitația.
Tot pe fonduri europene, dar prin Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, ar urma să fie reabilitate alte două tronsoane de drum județean. Proiectele au fost depuse la Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest Timișoara. Pentru cel mai lung dintre acestea, cel de pe Valea Oltului, documentația a fost analizată și a primit undă verde pentru finanțare.
DJ 643 - Bobu-Voineasa-Balș va fi modernizat pe o distanță de 25 de kilometri și are o valoare estimată a proiectului de peste 56 de milioane de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE