Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inundații la Slatina și Milcov
31.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1221

Precipitațiile abundente din ultimele 24 de ore au creat probleme la Slatina și în localitatea Milcov. Mai multe gospodării au fost inundate, iar oamenii sunt disperați după ce s-au văzut cu apa în case. Pompierii au venit și de acasă pentru a scoate apa din gospodăriile afectate. Reprezentanții Primăriei Slatina și cei ai Companiei de Apă Olt au mers în teren, pentru a evalua situația.


 Au fost inundații, seara trecută, pe mai multe străzi din Slatina. Apa strânsă în urma precipitațiilor a inundat mai multe curți și case, iar pompierii intervin încontinuu încă se seara trecută. Pe strada Canal Sopot au fost cele mai mari probleme.
O familie care se pregătea de înmormântare s-a trezit cu locuința inundată.
Precipitațiile abundente au mai creat probleme în Slatina pe străzile Plevnei, Banului, Grădiște, Nicolae Titulescu și Tudor Vladimirescu. Angajații Companiei de Apă Olt au intervenit pe aceste străzi, pentru a desfunda canalele care nu mai făceau față șuvoaielor. Inundații au fost și în comuna Milcov. Pompierii au intervenit într-o zonă joasă, în care s-a strâns mai multă apă, în urma precipitațiilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024