Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Distracție și relaxare în Parcul Pitești
12.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2660

Cu alei umbroase, arteziene, bănci noi și un loc de joacă generos, Parcul Pitești a redevenit locul perfect pentru distracție și relaxare. Fie că vin la plimbare, la leagăne sau tobogane, ori că vor doar să stea la răcoare și să respire aer curat, cu toții sunt încântați de acest loc. Firma de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, a reușit să reamenajeze suprafețele cu gazon și să repornească fântânile.


E mai puțin de ora 11.00, iar pe aleile din Parcul Pitești își fac apariția rând pe rând slătineni de toate vârstele care vor să petreacă timp în aer liber. Cei mai mulți se îndreaptă către locul de joacă, unde găsesc leagăne, tobogane și multe alte lucruri distractive pentru cei mici, dar și multă umbră.

Băncile din apropierea fântânilor arteziene sunt preferate de tinerii care vor să se fotografieze, să se răcorească sau pur și simplu să se relaxeze în Parcul Pitești.

Vizitatorii parcului au și câteva sugestii pentru autoritățile locale: să înlocuiască la timp obiectele distruse din locul de joacă.
Parcul Pitești a fost igienizat și reabilitat vara trecută, de firma de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina. S-a semănat gazon, s-au înlocuit băncile, s-au pus mese de tenis și s-a instalat locul de joacă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018