Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Distracție și relaxare în Parcul Pitești
12.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2768

Cu alei umbroase, arteziene, bănci noi și un loc de joacă generos, Parcul Pitești a redevenit locul perfect pentru distracție și relaxare. Fie că vin la plimbare, la leagăne sau tobogane, ori că vor doar să stea la răcoare și să respire aer curat, cu toții sunt încântați de acest loc. Firma de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, a reușit să reamenajeze suprafețele cu gazon și să repornească fântânile.


E mai puțin de ora 11.00, iar pe aleile din Parcul Pitești își fac apariția rând pe rând slătineni de toate vârstele care vor să petreacă timp în aer liber. Cei mai mulți se îndreaptă către locul de joacă, unde găsesc leagăne, tobogane și multe alte lucruri distractive pentru cei mici, dar și multă umbră.

Băncile din apropierea fântânilor arteziene sunt preferate de tinerii care vor să se fotografieze, să se răcorească sau pur și simplu să se relaxeze în Parcul Pitești.

Vizitatorii parcului au și câteva sugestii pentru autoritățile locale: să înlocuiască la timp obiectele distruse din locul de joacă.
Parcul Pitești a fost igienizat și reabilitat vara trecută, de firma de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina. S-a semănat gazon, s-au înlocuit băncile, s-au pus mese de tenis și s-a instalat locul de joacă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019