Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: 71 de milioane pentru reabilitarea blocurilor
11.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1078

Reabilitarea termică a blocurilor continuă în Slatina. 20 de imobile vor fi reabilitate până la sfârșitul anului cu bani de la bugetul local, lucrările fiind estimate la 71 milioane lei. Pentru alte 54 de blocuri se derulează licitația pentru desemnarea constructorului și se caută o sursă de finanțare pentru lucrările ce vor începe cel mai probabil de anul viitor. Locatarii vor avea de achitat o taxă anuală pentru reabilitare, ce poate fi plătită în două tranșe.


 Alte 20 de blocuri din Slatina vor intra în iarnă în reabilitare termică, anunță autoritățile, care au dat ordinul de începere a lucrărilor pentru aceste imobile. Pe unele dintre ele s-au montat deja schelele și a început placarea fațadelor, pentru altele se iau fac măsurători în vederea înlocuirii tâmplăriei vechi cu alta nouă, eficientă energetic.
Cele 20 de imobile ce vor fi reabilitate în perioada următoare sunt:
Blocuri reabilitate anul acesta

Strada Dorobanți, blocurile 18 și 19
Strada Cireașov, blocurile 2, 8B, 16 și 17
Aleea Cazărmii, blocul 3
Strada Văilor, blocurile 13, 17 și 22
Strada Cuza Vodă, blocurile 11 și 17
Strada Ecaterina Teodoroiu, blocul 23
Strada Plevnei, blocurile 3 și 15
Strada Oituz, blocul 19
Strada Prelungirea Tunari, blocul S9
Aleea Tineretului, blocul FB 24B
Aleea Tipografului, blocul 26
Strada Toamnei, blocul 3
Proprietarii locuințelor vor plăti o parte din lucrăr în rate, pe o perioadă de nouă ani, au stabilit autoritățile.
Taxa va fi plătită după recepționarea lucrărilor, atunci când se va emite și o înștiințare cu suma de achitat. Plata se face la casieria Direcției Administrarea Patrimoniului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018