Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: 71 de milioane pentru reabilitarea blocurilor
11.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1282

Reabilitarea termică a blocurilor continuă în Slatina. 20 de imobile vor fi reabilitate până la sfârșitul anului cu bani de la bugetul local, lucrările fiind estimate la 71 milioane lei. Pentru alte 54 de blocuri se derulează licitația pentru desemnarea constructorului și se caută o sursă de finanțare pentru lucrările ce vor începe cel mai probabil de anul viitor. Locatarii vor avea de achitat o taxă anuală pentru reabilitare, ce poate fi plătită în două tranșe.


 Alte 20 de blocuri din Slatina vor intra în iarnă în reabilitare termică, anunță autoritățile, care au dat ordinul de începere a lucrărilor pentru aceste imobile. Pe unele dintre ele s-au montat deja schelele și a început placarea fațadelor, pentru altele se iau fac măsurători în vederea înlocuirii tâmplăriei vechi cu alta nouă, eficientă energetic.
Cele 20 de imobile ce vor fi reabilitate în perioada următoare sunt:
Blocuri reabilitate anul acesta

Strada Dorobanți, blocurile 18 și 19
Strada Cireașov, blocurile 2, 8B, 16 și 17
Aleea Cazărmii, blocul 3
Strada Văilor, blocurile 13, 17 și 22
Strada Cuza Vodă, blocurile 11 și 17
Strada Ecaterina Teodoroiu, blocul 23
Strada Plevnei, blocurile 3 și 15
Strada Oituz, blocul 19
Strada Prelungirea Tunari, blocul S9
Aleea Tineretului, blocul FB 24B
Aleea Tipografului, blocul 26
Strada Toamnei, blocul 3
Proprietarii locuințelor vor plăti o parte din lucrăr în rate, pe o perioadă de nouă ani, au stabilit autoritățile.
Taxa va fi plătită după recepționarea lucrărilor, atunci când se va emite și o înștiințare cu suma de achitat. Plata se face la casieria Direcției Administrarea Patrimoniului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019