Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Strada Alice Botez, asfaltată
10.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3308

Două străzi din Slatina și trotuarele de pe Aleea Muncii intră în reabilitare, în scurt timp. De asemenea, autoritățile se pregătesc să semneze un contract de reparații și plombe de mari dimensiuni, pentru porțiunile degradate. Lucrările vor începe chiar din această vară, urmând să se încheie până la sfârșitul anului.


 Alice Botez, o stradă din cartierul Clocociov, unde s-au construit multe case noi în ultima vreme, este, deocamdată, neasfaltată. Situația se va schimba în câteva luni, pentru că Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public va desemna, în perioada imediat următoare, un constructor care să modernizeze drumul.
Pentru Alice Botez, valoarea estimată a lucrărilor este de 526.000 lei, pe Emanoil Ionescu se ridică la 233.000 lei, iar reparațiile de pe Aleea Muncii la 445.000 lei, fără TVA. Sumele ar putea să scadă în urma licitației. Alți 425.000 lei sunt alocați contractului de plombări.
Sumele cuprinse în acest contract ar trebui să fie suficiente nu numai pentru acoperirea gropilor, ci și pentru repararea porțiunilor de beton degradat din unele parcări sau de pe trotuare, spun reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018