Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Strada Alice Botez, asfaltată
10.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3533

Două străzi din Slatina și trotuarele de pe Aleea Muncii intră în reabilitare, în scurt timp. De asemenea, autoritățile se pregătesc să semneze un contract de reparații și plombe de mari dimensiuni, pentru porțiunile degradate. Lucrările vor începe chiar din această vară, urmând să se încheie până la sfârșitul anului.


 Alice Botez, o stradă din cartierul Clocociov, unde s-au construit multe case noi în ultima vreme, este, deocamdată, neasfaltată. Situația se va schimba în câteva luni, pentru că Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public va desemna, în perioada imediat următoare, un constructor care să modernizeze drumul.
Pentru Alice Botez, valoarea estimată a lucrărilor este de 526.000 lei, pe Emanoil Ionescu se ridică la 233.000 lei, iar reparațiile de pe Aleea Muncii la 445.000 lei, fără TVA. Sumele ar putea să scadă în urma licitației. Alți 425.000 lei sunt alocați contractului de plombări.
Sumele cuprinse în acest contract ar trebui să fie suficiente nu numai pentru acoperirea gropilor, ci și pentru repararea porțiunilor de beton degradat din unele parcări sau de pe trotuare, spun reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019