Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ofertele pentru drumul expres, în evaluare
09.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4790

Ofertele depuse de companiile interesate să proiecteze și să construiască Drumul Expres Craiova-Pitești sunt în evaluare, transmit reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. La sfârșitul lunii, ar trebui să fie desemnați câștigătorii, iar dacă nu vor fi depuse contestații, lucrările ar putea începe în primăvară, cel puțin pentru primele două tronsoane.


 „Procedura de atribuire a contractului de „Proiectare și Execuție Drum Expres Craiova - Pitești, Tronsoanele 1, 2, 3 și 4 se află în etapa de evaluare a ofertelor, iar finalizarea acestei etape este estimată la finalul acestei luni”. Este informația transmisă astăzi de reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, la solicitarea Olt Tv. Urmează însă o perioadă în care companiile nemulțumite de rezultate pot depune contestații. De acest aspect se tem și reprezentanții Guvernului, care și-ar dori ca din primăvară să înceapă lucrările, cel puțin la primele două tronsoane.
Noua lege a achizițiilor publice va reglementa foarte clar condițiile în care se vor putea depune contestații la licitațiile pentru lucrări publice. Astfel, societățile nemulțumite își vor asuma anumite riscuri, dacă se va dovedi că nu au dreptate.
Oltul va fi traversat de tronsonul doi al drumului expres, care va trece pe teritoriile localităţilor Balş, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi (Milcov), Slatina şi Valea Mare. Întregul proiect al Drumului Expres Craiova - Slatina - Piteşti are o lungime de aproximativ 121 km şi o valoare estimată de peste 3,7 miliarde lei fără TVA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019