Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dosarele pentru locuințele sociale, reactualizate
14.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 442

Consilierii locali ai Slatinei se reunesc, zilele următoare, în ședință pentru aproba și lista cu persoanele care pot beneficia de locuințe sociale. Doar 38, din cele peste 500 de dosare aflate pe lista de așteptare au întrunit condițiile impuse de lege și au șanse să primească o casă în care pot locui contra unei chirii lunare foarte mici.


 Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public a finalizat analiza dosarelor înregistrate de persoanele care voiau să obțină o locuință socială. Potrivit listei publicate pe site-ul Primăriei Slatina, doar o mică parte dintre cei care sperau să primească o casă cu chirie subvenționată respectau, de fapt, criteriile de eligibilitate.
Autoritățile precizează că, momentan, nu există locuințe sociale disponibile pentru toate cele 38 de persoane care se încadrează în criteriile de acordare.
Primăria Slatina are două blocuri de locuințe sociale, gestionate de Direcția Administrarea Patrimoniului. Beneficiarii sunt persoane sau familii cu venituri mici, care plătesc o chirie lunară modică. Acesta este și principalul motiv pentru care lista de așteptare pentru obținerea unui astfel de spațiu de locuit este foarte lungă. Chiriașii locuințelor sociale încheie un contract cu Primăria Slatina, care este actualizat periodic. Cei care nu respectă clauzele contractului sunt evacuați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE