Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: Plombări și reparații pe străzile degradate
17.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 976

Au început reparațiile de primăvară, pe străzile din Slatina. Autoritățile au identificat zonele cele mai degradate și au planificat deja ordinea în care vor fi făcute aceste lucrări. Mai întâi, utilajele au intrat pe străzile pe care circulă mașinile de mare tonaj. De asemenea, străzile de la marginea Slatinei, Recea și Depozitelor, vor fi reparate în această primăvară.


 Amânate de iarna târzie, plombările au început zilele acestea, cu străzile care preiau traficul greu din Slatina. Acestea sunt și cele mai degradate artere ale orașului, zăpezile și vremea rea lăsând asfaltul ciuruit.
După cartierul Progresul, pe lista pentru reparații este Aleea Rozelor, stradă cu porțiuni de asfalt degradat. Apoi, utilajele vor ajunge în cartierul Steaua, pe strada Văilor, unde se vor reface porțiunile betonate.
Multe dintre străduțele din cartierele în care asfaltul este degradat intră în reparații, în această primăvară. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au identificat zonele cu probleme.

Contractul de reparații prevede lucrări și pe străzile Recea și Depozitelor. Aici, refacerea stratului de asfalt va începe însă după ce se vor finaliza activitățile de plombare de pe celelalte străzi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018