Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Plombări și reparații pe străzile degradate
17.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 991

Au început reparațiile de primăvară, pe străzile din Slatina. Autoritățile au identificat zonele cele mai degradate și au planificat deja ordinea în care vor fi făcute aceste lucrări. Mai întâi, utilajele au intrat pe străzile pe care circulă mașinile de mare tonaj. De asemenea, străzile de la marginea Slatinei, Recea și Depozitelor, vor fi reparate în această primăvară.


 Amânate de iarna târzie, plombările au început zilele acestea, cu străzile care preiau traficul greu din Slatina. Acestea sunt și cele mai degradate artere ale orașului, zăpezile și vremea rea lăsând asfaltul ciuruit.
După cartierul Progresul, pe lista pentru reparații este Aleea Rozelor, stradă cu porțiuni de asfalt degradat. Apoi, utilajele vor ajunge în cartierul Steaua, pe strada Văilor, unde se vor reface porțiunile betonate.
Multe dintre străduțele din cartierele în care asfaltul este degradat intră în reparații, în această primăvară. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au identificat zonele cu probleme.

Contractul de reparații prevede lucrări și pe străzile Recea și Depozitelor. Aici, refacerea stratului de asfalt va începe însă după ce se vor finaliza activitățile de plombare de pe celelalte străzi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE