Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Strada Drăgănești, extinsă în zona industrială
16.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3950

Se va circula în condiții mult mai bune în zona industrială a Slatinei. Strada Drăgănești, de la ieșirea către Brebeni, va fi lărgită, astfel încât să fie amenajate câte două benzi pe sens. Lucrările, derulate de municipalitate din fonduri proprii, ar trebui să înceapă în toamnă.


 Una din cele mai aglomerate străzi ale Slatinei, strada Drăgănești, care traversează zona industrială spre comuna Brebeni, va fi lărgită, de la două benzi, câte are acum, la patru benzi. Municipalitatea a demarat încă de anul trecut procedurile premergătoare lucrărilor, iar, în prezent, studiul de fezabilitate este gata.
Din măsurătorile realizate de specialiști rezultă că terenul pe care autoritățile îl dețin în acea zonă va fi suficient pentru lărgirea drumului, astfel că discuțiile cu reprezentanții fabricii de anvelope, care ar fi trebuit să cedeze o parte din terenul lor pentru această investiție, s-au încheiat. Odată cu reamenajarea drumului va fi refăcută și „poarta” de intrare în oraș.
Investiția în extinderea drumului este estimată la 2,4 milioane de lei, valoarea finală fiind stabilită însă în urma licitației.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018