Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Strada Drăgănești, extinsă în zona industrială
16.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3966

Se va circula în condiții mult mai bune în zona industrială a Slatinei. Strada Drăgănești, de la ieșirea către Brebeni, va fi lărgită, astfel încât să fie amenajate câte două benzi pe sens. Lucrările, derulate de municipalitate din fonduri proprii, ar trebui să înceapă în toamnă.


 Una din cele mai aglomerate străzi ale Slatinei, strada Drăgănești, care traversează zona industrială spre comuna Brebeni, va fi lărgită, de la două benzi, câte are acum, la patru benzi. Municipalitatea a demarat încă de anul trecut procedurile premergătoare lucrărilor, iar, în prezent, studiul de fezabilitate este gata.
Din măsurătorile realizate de specialiști rezultă că terenul pe care autoritățile îl dețin în acea zonă va fi suficient pentru lărgirea drumului, astfel că discuțiile cu reprezentanții fabricii de anvelope, care ar fi trebuit să cedeze o parte din terenul lor pentru această investiție, s-au încheiat. Odată cu reamenajarea drumului va fi refăcută și „poarta” de intrare în oraș.
Investiția în extinderea drumului este estimată la 2,4 milioane de lei, valoarea finală fiind stabilită însă în urma licitației.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019