Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Marcaje rutiere în tot orașul
16.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 335

Iarna a șters multe dintre marcajele rutiere din Slatina. Fie că vorbim despre liniile care despart benzile de circulație, ori despre marcajele speciale de la trecerile de pietoni din zonele aglomerate, multe trebuie refăcute. Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public se ocupă de această activitate, care a început cu străzile cele mai circulate și se extinde în tot orașul.


 Activitatea de marcare a străzilor a început în forță în tot orașul, imediat ce vremea le-a permis muncitorilor și utilajelor să lucreze. Cei de la Administrarea Străzilor au început încă de anul trecut procedurile administrative pentru desemnarea unei firme care să se ocupe de trasarea din Slatina. Astfel, lucrările au demarat zilele trecute, când temperaturile de afară au crescut și permit desfășurarea în bune condiții a acestor activități.
Trecerile de pietoni vor beneficia și ele de marcaje noi, în perioada următoare. Pentru cele din zona școlilor, dar și cele amplasate în zonele foarte circulate din oraș se va folosi vopsea specială, rezistentă.
Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor au stabilit ordinea în care vor fi efectuate aceste marcaje speciale, primele pe listă fiind cele mai degradate, din zona școlilor.
Celelalte treceri de pietoni vor beneficia și ele de refacerea marcajelor, cu vopsea clasică, lucrările fiind efectuate în regie proprie de angajații de la Administrarea Străzilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018