Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Marcaje rutiere în tot orașul
16.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 354

Iarna a șters multe dintre marcajele rutiere din Slatina. Fie că vorbim despre liniile care despart benzile de circulație, ori despre marcajele speciale de la trecerile de pietoni din zonele aglomerate, multe trebuie refăcute. Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public se ocupă de această activitate, care a început cu străzile cele mai circulate și se extinde în tot orașul.


 Activitatea de marcare a străzilor a început în forță în tot orașul, imediat ce vremea le-a permis muncitorilor și utilajelor să lucreze. Cei de la Administrarea Străzilor au început încă de anul trecut procedurile administrative pentru desemnarea unei firme care să se ocupe de trasarea din Slatina. Astfel, lucrările au demarat zilele trecute, când temperaturile de afară au crescut și permit desfășurarea în bune condiții a acestor activități.
Trecerile de pietoni vor beneficia și ele de marcaje noi, în perioada următoare. Pentru cele din zona școlilor, dar și cele amplasate în zonele foarte circulate din oraș se va folosi vopsea specială, rezistentă.
Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor au stabilit ordinea în care vor fi efectuate aceste marcaje speciale, primele pe listă fiind cele mai degradate, din zona școlilor.
Celelalte treceri de pietoni vor beneficia și ele de refacerea marcajelor, cu vopsea clasică, lucrările fiind efectuate în regie proprie de angajații de la Administrarea Străzilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019