Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, mulțumiți de transportul public
13.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 659

Autobuzul Loctrans este mijlocul de transport cel mai avantajos pentru mii de slătineni. La școală, piață sau la medic, oamenii preferă să meargă sigur și rapid, cu mașinile puse la dispoziția cetățenilor de către Primăria Slatina.


 Încă de la primele ore ale dimineții, slătineni de toate vârstele așteaptă autobuzul pentru a ajunge în unele zone ale orașului. Prețul unui bilet este de doar doi lei și te poți deplasa dintr-un capăt în altul al orașului. Și în acest an, pensionarii, elevii și studenții, beneficiarii de ajutor social, revoluționarii și persoanele cu handicap pot circula gratuit cu Loctrans. Oamenii spun că sunt mulțumiți de acest mijloc de transport și au câteva sugestii pentru conducerea societății.
Biletul de călătorie se poate cumpăra și de la taxatorul din autobuz.
Persoanele care circulă cu abonamentele gratuite trebuie să-și actualizeze lunar legitimațiile de călătorie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019