Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, mulțumiți de transportul public
13.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 634

Autobuzul Loctrans este mijlocul de transport cel mai avantajos pentru mii de slătineni. La școală, piață sau la medic, oamenii preferă să meargă sigur și rapid, cu mașinile puse la dispoziția cetățenilor de către Primăria Slatina.


 Încă de la primele ore ale dimineții, slătineni de toate vârstele așteaptă autobuzul pentru a ajunge în unele zone ale orașului. Prețul unui bilet este de doar doi lei și te poți deplasa dintr-un capăt în altul al orașului. Și în acest an, pensionarii, elevii și studenții, beneficiarii de ajutor social, revoluționarii și persoanele cu handicap pot circula gratuit cu Loctrans. Oamenii spun că sunt mulțumiți de acest mijloc de transport și au câteva sugestii pentru conducerea societății.
Biletul de călătorie se poate cumpăra și de la taxatorul din autobuz.
Persoanele care circulă cu abonamentele gratuite trebuie să-și actualizeze lunar legitimațiile de călătorie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018