Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani de la Guvern pentru Oituz și alte două străzi
13.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2842

Vești bune pentru slătineni! Ministerul Dezvoltării va aloca fonduri pentru consolidarea și asfaltarea Variantei Oituz a străzii Pitești și a Bulevardului Sfântul Constantin Brâncoveanu. Investiția valorează cât bugetul de asfaltări al Slatinei pe trei ani și nu ar putea fi suportată în totalitate de municipalitate. Banii de la Guvern ar urma să fie alocați în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.


 Trei străzi care preiau traficul greu din Slatina, de la Podul Olt și până la ieșirea dinspre Pitești, vor fi reabilitate în perioada următoare. Primarul Slatinei, Emil Moț, a obținut de la Guvern promisiunea unui sprijin financiar pentru acest proiect de investiții.

În cazul Variantei Oituz, reabilitarea nu presupune doar repararea asfaltului ci și consolidarea malurilor și captarea izvoarelor subterane. De aceea și valoarea estimată a proiectului este una destul de mare, imposibil de acoperit din bugetul local.
În cel mult două luni, Ministerul Dezvoltării ar trebuie să ofere municipalității un răspuns cert legat de finanțarea acestei investiții.
Până când vor începe lucrările finanțate de Ministerul Dezvoltării, primăria va aloca bani din bugetul local să repare carosabilul degradat de pe Varianta Oituz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018