Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Curățenia de primăvară, verificată de primar
12.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 292

Amânată de zăpada și vremea rea, curățenia de primăvară e în toi, în Slatina. Se curăță trotuarele și străzile, se reamenajează spațiile verzi. În parcuri, se plantează de zor flori, astfel încât orașul să își recapete parfumul de primăvară. Municipalitatea supraveghează atent toată această acțiune. Primarul Slatinei, Emil Moț, a verificat modul în care firma de spații verzi a consiliului local lucrează la înfrumusețarea domeniului public.


 Chiar dacă a început mai târziu decât în anii anteriori, din cauza iernii prelungite, curățenia generală e în plină desfășurare în această perioadă. Autoritățile promit ca, până la sfârșitul lunii, utilajele și muncitorii de la salubritate și spații verzi să treacă prin toate cartierele, să șteargă urmele iernii.
Pentru firma de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, înființată de municipalitate pentru a prelua atribuțiile de la Rupiah, a fost prima campanie de curățenie generală în care a fost implicată. Așa că, primarul Emil Moț a inspectat zonele în care muncitorii au lucrat, pentru a se asigura că toți știu ce au de făcut.
Astăzi, angajații de la Dezvoltare Urbană au început să planteze flori în parcul din zona BCR, amenajat în toamna anului trecut. Tunelul va înverzi și va fi parfumat cu plante de Mâna Maicii Domnului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018