Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum va arăta noul parc de la Unitatea Militară
12.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 10258

Terenul fostei unități militare a reintrat, de astăzi, în administrarea municipalității. Protocolul semnat după renegocierea cu Ministerul Apărării a fost aprobat de Consiliul Local, iar de acum pot fi reluate demersurile de amenajare a zonei. Primul pe listă este parcul de trei hectare. Autoritățile au făcut publice primele imagini cu locul de agrement, unic în oraș.


 Drumul lung de preluare a terenului fostei unități militare de către Primăria Slatina s-a încheiat astăzi, odată cu aprobarea în Consiliul Local a protocolului cu MApN. Reprezentanții municipalității au renegociat condițiile, iar cei ai Direcției Administrarea Patrimoniului au făcut demersurile de includere în domeniul public al Slatinei a acestor suprafețe.
Tot astăzi, autoritățile au făcut publice și primele imagini cu noul parc, ce va fi amenajat în curând pe acest teren. Va fi o zonă de agrement generoasă, cu multe spații destinate sportului în aer liber, dar și cu verdeață din belșug, după cum se vede și în proiecția care face parte din studiul de fezabilitate.
Din acest moment vor fi reluate și negocierile cu investitorii care vor să construiască un mall și un McDonald’s. De asemenea, vor avansa demersurile pentru găsirea unor soluții de finanțare, în vederea construirii unui cartier de blocuri.
Construcția McDonald’s ar putea începe în două luni, dacă toate procedurile administrative vor decurge bine. Pentru ridicarea mall-ului s-au arătat interesați mai mulți dezvoltatori, așa că municipalitatea are în curs de derulare o procedură de evaluare a terenului, pentru a demara o licitație de adjudecare a suprafeței pe care va fi construită zona comercială.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018