Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Esplanada Slatinei, reamenajată. Imagini în premieră
11.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 7399

Esplanada Slatinei va fi complet reamenajată. Se desființează zona cu trepte pe care sunt amenajate bănci, astfel încât de pe actualul spațiu de promenadă să poată fi admirat expo-parcul. Studiul de fezabilitate a fost finalizat, următoarea etapă fiind organizarea licitației pentru desemnarea constructorului. Lucrările ar trebui să înceapă în această toamnă.


 Cel mai animat loc din Slatina, Esplanada, își schimbă înfățișarea. Municipalitatea a făcut publice astăzi primele imagini cu noua față a acestei zone de promenadă. Va fi un spațiu deschis, cu arteziene mai multe și pavaje noi, de unde se vede perfect priveliștea parcului.
Autoritățile anunță că studiul de fezabilitate, document în lipsa căruia nu poate fi demarată nicio lucrare publică, a fost finalizat. Însă până la marea reamenajare, firma care administrează spațiile verzi va face lucrări de reparații.
Proiectul de modernizare a Esplanadei va fi realizat din fonduri de la bugetul local, cheltuielile fiind estimate la cinci milioane de lei.
Esplanada a beneficiat de lucrări ample de modernizare în urmă cu opt ani. În prezent însă, pavajul a cedat, iar anumite componente din mobilierul urban și elementele decorative s-au deteriorat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018