Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Esplanada Slatinei, reamenajată. Imagini în premieră
11.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 7656

Esplanada Slatinei va fi complet reamenajată. Se desființează zona cu trepte pe care sunt amenajate bănci, astfel încât de pe actualul spațiu de promenadă să poată fi admirat expo-parcul. Studiul de fezabilitate a fost finalizat, următoarea etapă fiind organizarea licitației pentru desemnarea constructorului. Lucrările ar trebui să înceapă în această toamnă.


 Cel mai animat loc din Slatina, Esplanada, își schimbă înfățișarea. Municipalitatea a făcut publice astăzi primele imagini cu noua față a acestei zone de promenadă. Va fi un spațiu deschis, cu arteziene mai multe și pavaje noi, de unde se vede perfect priveliștea parcului.
Autoritățile anunță că studiul de fezabilitate, document în lipsa căruia nu poate fi demarată nicio lucrare publică, a fost finalizat. Însă până la marea reamenajare, firma care administrează spațiile verzi va face lucrări de reparații.
Proiectul de modernizare a Esplanadei va fi realizat din fonduri de la bugetul local, cheltuielile fiind estimate la cinci milioane de lei.
Esplanada a beneficiat de lucrări ample de modernizare în urmă cu opt ani. În prezent însă, pavajul a cedat, iar anumite componente din mobilierul urban și elementele decorative s-au deteriorat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019