Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Esplanada Slatinei, reamenajată. Imagini în premieră
11.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 7372

Esplanada Slatinei va fi complet reamenajată. Se desființează zona cu trepte pe care sunt amenajate bănci, astfel încât de pe actualul spațiu de promenadă să poată fi admirat expo-parcul. Studiul de fezabilitate a fost finalizat, următoarea etapă fiind organizarea licitației pentru desemnarea constructorului. Lucrările ar trebui să înceapă în această toamnă.


 Cel mai animat loc din Slatina, Esplanada, își schimbă înfățișarea. Municipalitatea a făcut publice astăzi primele imagini cu noua față a acestei zone de promenadă. Va fi un spațiu deschis, cu arteziene mai multe și pavaje noi, de unde se vede perfect priveliștea parcului.
Autoritățile anunță că studiul de fezabilitate, document în lipsa căruia nu poate fi demarată nicio lucrare publică, a fost finalizat. Însă până la marea reamenajare, firma care administrează spațiile verzi va face lucrări de reparații.
Proiectul de modernizare a Esplanadei va fi realizat din fonduri de la bugetul local, cheltuielile fiind estimate la cinci milioane de lei.
Esplanada a beneficiat de lucrări ample de modernizare în urmă cu opt ani. În prezent însă, pavajul a cedat, iar anumite componente din mobilierul urban și elementele decorative s-au deteriorat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018