Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Spațiile verzi, administrate mai eficient
14.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 159

Noua firmă de spații verzi a Slatinei, Dezvoltare Urbană, demonstrează că se pot face lucrări de înfrumusețare a orașului cu cheltuieli mai mici. Din luna august a anului trecut și până acum, reprezentanții societății au reușit să pună la punct toată infrastructura pentru întreținerea suprafețelor înverzite din oraș. Reamenajează parcuri și părculețe de cartier, obțin flori din producție proprie, iar în acest fel reușesc să economisească, la bugetul local, peste 200.000 lunar.


 Înființată încă de la începutul anului trecut, după ce municipalitatea a reziliat contractul cu Rupiah, firma de spații verzi a Consiliului Local, Dezvoltare Urbană Slatina, și-a început efectiv activitatea în a doua parte a lui 2017, când s-au finalizat toate procedurile legale de preluarea a acestei activități. În mai puțin de o jumătate de an, societatea s-a organizat astfel încât să asigure înfrumusețarea orașului.
La serele de pe strada Tudor Vladimirescu sunt produse răsaduri de flori, astfel încât să fie reduse cheltuielile cu achiziția plantelor, iar lucrările de modernizare a parcurilor sunt realizate în regie proprie, costurile fiind mult mai mici decât în cazul contractării acestor servicii de la alte firme. Pentru buna funcționare a activității de administrare a spațiilor verzi, locurilor de joacă și fântânilor arteziene, municipalitatea a alocat un buget suficient, explică reprezentanții primăriei.
Dezvoltarea Urbană se va ocupa și de amplasarea noilor coșuri de gunoi și a mobilierului urban achiziționate de autorități.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE