Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
O șansă în plus pentru dezvoltarea Oltului
13.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1051

Oltul, una dintre zonele sărace ale țării, are o șansă în plus la dezvoltare. Paul Stănescu, ales recent în funcția de vicepreședinte al PSD, și-a propus să se implice pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru dezvoltarea localităților din regiune. Liderii din Olt ai partidului contează și ei pe sprijinul pe care Stănescu îl va oferi Olteniei, prin aplicarea programului de guvernare.


 Județul Olt este bine reprezentat, atât administrativ, cât și politic, la nivel național. Președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, este vicepremier al României și ministru al Dezvoltării, dar și vicepreședinte al PSD, pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia. La Congresul extraordinar de sâmbătă al social democraților, Stănescu a dat asigurări că va pune umărul la dezvoltarea județului și a Olteniei.
Iar reprezentanții PSD din Olt mizează în continuare pe ajutorul lui Paul Stănescu, pentru dezvoltarea proiectelor administrative.
La Slatina, spre exemplu, autoritățile speră să obțină fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea Variantei Oituz. Proiectul presupune consolidarea malului pe care este amenajat drumul și captarea apelor de pe versant, apoi asfaltarea. Investiția este de 45 de milioane de lei, mult peste bugetul Slatinei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018