Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Se evaluează ofertele pentru managementul deșeurilor
12.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 264

Două firme și o asociere formată din două societăți comerciale au depus oferte pentru colectarea deșeurilor și gestionarea depozitului ecologic de la Bălteni. O comisie a Consiliului Județean analizează documentația depusă, pentru a desemna câștigătorul. Sistemul de management al deșeurilor ar trebuie să devină funcțional până la sfârșitul anului, spun autoritățile județene, care derulează acest proiect.


 Blocate de contestațiile depuse la caietele de sarcini, licitațiile pentru cele două componente ale proiectului de management al deșeurilor, colectare gunoiului și gestionarea depozitului de la Bălteni, au avut loc. Astfel, pentru administrarea depozitului ecologic au depus oferte o firmă din Pitești și o asociere de firme din care face parte și operatorul de salubritatea al Slatinei. Iar la licitația pentru colectarea gunoiului din județ s-au înscris o firmă din București și asocierea din care face parte Salubrisul.
Comisia de analiză a ofertelor va anunța, în primă fază, câștigătorul licitației pentru gestionarea depozitului de la Bălteni, pentru care s-au depus mai din timp ofertele.
Proiectul de management al deșeurilor este derulat de Consiliul Județean Olt cu sprijin financiar din partea Uniunii Europene. Acesta presupune colectarea deșeurilor atât din poartă în poartă cât și de la punctele fixe amplasate în fiecare localitate. Gunoiul va ajunge la depozitul construit deja la Bălteni și gestionat cu respectarea tuturor standardelor de protecție a mediului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018