Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mobilizare generală, înainte de ridicarea mașinilor
22.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2893

E mobilizare generală la Poliția Locală Slatina, înainte de aplicarea celor două regulamente de ridicare a mașinilor. Oamenii legii au inventariat rablele abandonate pe domeniul public și vor trimite somații către proprietarii lor. În paralel, se desfășoară o campanie prin care șoferii care parchează ilegal sunt avertizați cu privire la sancțiunea complementară pe care o riscă de la 1 martie, cea de ridicare a mașinii.


 Aprobate de Consiliul Local Slatina încă de la sfârșitul anului trecut, cele două regulamente care permit ridicarea mașinilor parcate ilegal sau abandonate în parcările publice vor fi aplicate de luna viitoare. Până atunci, polițiștii locali continuă campania de informare în rândul șoferilor.
Polițiștii au făcut și un inventar în rândul mașinilor uitate în parcări. Au luat la rând străzile și cartierele și au identificat inclusiv remorcile sau autoutilitarele care ocupă locurile de parcare.
Deținătorii acestor vehicule au la dispoziție o anumită perioadă în care să elibereze domeniul public.

Ca să își recupereze rablele, proprietarii trebui să achite 200 de lei, plus taxe de întârziere de 50 de lei pe zi, după primele 24 de ore de la ridicarea mașinii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE