Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul, buget de 23 de milioane pentru investiții
13.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 122

Caracalul va avea un buget de 23 de milioane de lei pentru investițiile din 2018. Suma este cu patru milioane mai mare decât cea de anul trecut, spun reprezentanții municipalității. Banii vor fi suficienți pentru plata cofinanțărilor la proiecte, dar și pentru alte investiții. Prioritățile vor fi stabilite în funcție de dorințele cetățenilor, parteneri de încredere ai autorităților locale, atunci când vine vorba de trasarea direcțiilor de dezvoltare pentru oraș.


 Primăria Caracal a stabilit bugetul de investiții pentru anul acesta. Suma, rezultată în urma noii formule de calcul adoptate de Guvern, este mai mare decât cea de anul trecut. În total, 23 de milioane de lei vor fi dedicați dezvoltării orașului. Jumătate din sumă este rezervată pentru contribuțiile pe care municipalitatea le are de achitat pentru proiectele cu finanțare externă. Restul, au fost repartizați în funcție de propunerile cetățenilor.
Chiar și cu aceste sume în plus, bugetul Caracalului nu este suficient de generos pentru a realiza, într-un timp scurt, tot ce ar fi nevoie în oraș.
Iar dacă autoritățile vor manifesta deschidere în discuțiile cu cetățenii, oamenii vor înțelege exact ce și cât se poate face în orașul lor.
Primăria Caracal a semnat deja contracte de finanțare pentru modernizarea Bibliotecii Municipale, Muzeului Romanațiului și Casei Memoriale Iancu Jianu, modernizarea Ambulatoriului de la Spitalul Municipal și reabilitarea termică a unității medicale. Toate necesită cofinanțare din bugetul local.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019