Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sterilizare gratuită pentru câinii cu stăpân din Slatina
06.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1245

Primăria Slatina, prin Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, subvenționează și anul acesta sterilizarea patrupedelor cu stăpân. Slătinenii trebuie să depună o cerere și apoi să meargă cu animalele la cabinetul veterinar indicat de autorități. Toată operațiunea durează câteva ore și nu implică niciun cost din partea proprietarilor.


Autoritățile din Slatina vor să prevină înmulțirea necontrolată a câinilor și abandonul lor. De aceea vor continua campania de sterilizarea gratuită pentru patrupedele cu stăpân și anul acesta. Slătinenii nu sunt însă interesați de aceste servicii, cu toate că sunt încă mulți câini lăsați liberi pe străzi.
Cei care au câini și vor să îi sterilizeze trebuie să știe că procedura este extrem de rapidă și în totalitate gratuită.
Municipalitatea a achiziționat anul trecut 4.000 de microcipuri și tot atâtea doze de vaccin antirabic. Acestea au fost predate Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, iar medicii veterinari de aici au mers din poartă în poartă, să înregistreze patrupedele. Cu toate că proprietarii nu au plătit nimic pentru aceste servicii, au fost destui slătineni care au refuzat să își înregistreze animalele.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024