Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Slatina 650” este și în 3D
19.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3973

„Slatina 650” este, de astăzi, și în format 3 D. Literele cu mesaj aniversar au fost amplasate pe Esplanadă, iar toți cei care vor să aibă o amintire de la această sărbătoare sunt așteptați să se fotografieze încă de acum. Mâine seară, decorul din jurul acestor litere va fi unul spectaculos, militarii cu torțe oprindu-se aici pentru imortalizarea momentului.


 Se fac ultimele pregătiri pentru marea sărbătoare de mâine, aniversarea a 650 de ani de atestare documentară. Pe lângă manifestările artistice și culturale de mare valoare, evenimentul este presărat și cu elemente inedite, care să atragă cât mai mulți oameni, de toate vârstele. Pe Esplanadă și-au făcut deja apariția litere în format 3D, care, probabil, vor fi decorul favorit al slătinenilor pentru fotografiile aniversare.
Literele aniversare vor fi luminate de proiectoare, în timpul serii și al nopții. Iar mâine seară, vor fi înconjurate de torțe.

Tot mâine, de la ora 11.30, autoritățile vor lansa 650 de baloane, de pe Esplanadă. La deschiderea din fața Primăriei, programată de la ora 10.00, participanții vor primi cocarde aniversare, steaguri și insigne cu mesajul „Slatina 650”. Steagurile și insignele se vor distribui și mâine seară, la concertul Amnei și al Trupei Holograf.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018