Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare
16.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5262

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.


 Supus mai întâi dezbaterii publice, apoi aprobării consilierilor locali, regulamentul de ridicare a mașinilor, în Slatina, a primit și ultimul aviz de legalitate și este în vigoare.
Ridicarea mașinilor parcate ilegal se va face la sesizarea Poliției Locale sau a Poliției Municipale. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public vor asigura ridicarea, transportul și depozitarea autovehiculelor. Pentru recuperarea lor, proprietarii, persoane fizice sau juridice trebuie să plătească o amendă de 300 de lei sau 150 de lei în 24 de ore. Iar dacă vor lăsa mașina în depozit, vor plăti câte 50 de lei pentru fiecare zi care trece de la întocmirea procesului verbal de ridicare și până al revendicarea mașinii. Sancțiuni mari sunt și pentru cei care își vor lăsa mașinile vechi abandonate în parcări.
Înainte să treacă la ridicarea mașinilor, autoritățile și-au propus să îi informezi pe cât mai mulți șoferi cu privire la măsurile care vor fi aplicate, cel mai probabil din luna martie.
Cu aceste măsuri, municipalitatea își propune să fluidizeze circulația blocată de multe ori de mașinile parcate la întâmplare și să elibereze parcările de rable.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018